Vaxduk grossist och textil grossist med över 60 års verksamhet

Om oss

Vi på Defour har över 60 års erfarenhet som textil grossist och vaxduk grossist. Dessutom har vi varit inom Gezelius ägo sedan 1974.  Våra vaxdukar och belagda textildukar funkar för alla tillfällen och användningsområden. Exempelvis kan de användas till vardag och fest.

Defour anpassar sig efter kundernas behov och erbjuder därmed snabba leveranser, bra priser samt dukar av högsta kvalité. Vi har noggrant valt ut designer och leverantörer för att kunna erbjuda de bästa dukarna till våra kunder.

Defour lagerför över 300 designs och nästan lika många runda dukar. Dukarna finns både i non-wowen och den miljövänliga textilvaxduken, till exempel 100% akrylatbehandlat linne samt ftalatfria dukar. Alla våra dukar är Oeko-Tex Standard 100 / REACH certifierade och kommer från Europa.

Vi har en katalog som går att beställa här på vår hemsida, och i den presenteras säsongens aktuella produkter och mönster. (1 katalog i februari, 1 katalog i augusti samt en julkatalog i oktober)

Idag drivs Defour av systrarna Gezelius och deras kunniga personal. Skulle du ha behov av provkarta eller prislista kan dessa skickas vid begäran. Dessutom utför vi kundbesök vid förfrågan. Vi ser fram emot ett bra samarbete tillsammans!

Tack för att ni besöker vår sida!

Tänk på att vi är återförsäljare och att vi endast säljer direkt till företag!