Över 60 års verksamhet

Om oss

Med våra vaxdukar och belagda textildukar för vardag och fest, har vårt företag varit verksam i Sverige i över 60 år , och varit inom Gezelius ägo sedan 1974.

Defour anpassar sig efter kundernas behov och erbjuder därmed snabba leveranser,  bra priser och dukar av högsta kvalité. Defour har noggrant valt ut designer och leverantörer för att kunna erbjuda de bästa dukarna till sina kunder.

Företaget lagerför över 300 designs och nästan lika många runda dukar.  Dukarna finns både i non-wowen och den miljövänliga textilvaxduk, till exempel 100% akryaltbehandlat linne samt ftalatfria dukar. Alla våra dukar är Oeko-Tex Standard 100 / REACH certificerade och kommer från Europa.

Defour har en katalog som går att beställa här på vår hemsida, och i den presenteras säsongens aktuella produkter och mönster. (1 katalog i februari, 1 katalog i augusti samt en julkatalog i oktober)

Idag drivs Defour av systrarna Gezelius och deras kunniga personal, vilka gärna sänder provkarta och prislista samt  gör ett besök hos er och ert företag vid förfrågan.

Defour säljer dock endast sina varor till återförsäljare.

Tack för att ni besöker vår sida!

Tänk på att vi är återförsäljare och att vi endast säljer direkt till företag!