Vaxduk grossist och textil grossist med över 60 års verksamhet

Om Defour AB

Letar du efter en textilgrossist som har lång erfarenhet av textilier och vaxdukar? Då ska du kontakta oss på Defour. Vi har varit verksamma som textilgrossist inom Gezelius ägo sedan 1974. Med över 60 års erfarenhet tillsammans med ett brett utbud av textilier kan vi garantera dig att du hittar produkter för din butik i vår webbshop. Våra vaxdukar och belagda textildukar funkar för alla tillfällen och användningsområden. Exempelvis kan de användas till vardag och fest.

Vi på Defour anpassar oss efter kundernas behov och förutsättningar. Därmed erbjuder vi snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och dukar av högsta kvalité. Dessutom väljer vi noggrant ut designer och leverantörer. Allt för att kunna erbjuda de bästa dukarna till våra kunder.

Textilgrossist med certifieringar

Idag lagerför vi över 300 designs av klassiskt utformade dukar och nästan lika många runda dukar. Våra dukar finns både i non-wowen och miljövänlig textil. Exempel på sådana är 100% akrylatbehandlat linne och ftalatfria dukar. Utöver detta är alla våra dukar Oeko-Tex Standard 100 / REACH certifierade och kommer från Europa. Standarden är till för att kvalitetssäkra textilier sam via att de inte innehåller några farliga ämnen för hud och hälsa.

Vi har en katalog som går att beställa här på vår hemsida, och i den presenteras säsongens aktuella produkter och mönster. (1 katalog i februari, 1 katalog i augusti samt en julkatalog i oktober)

Defour drivs idag av systrarna Gezelius och deras kunniga personal. Om du skulle ha behov av en produktkarta eller prislista av textilierna och dukarna kan dessa skickas på begäran. Utöver det erbjuder vi kundbesök vid förfrågan. Vi ser fram emot ett bra samarbete tillsammans med dig och din butik!

Beställ vår katalog

Tänk på att vi är återförsäljare och att vi endast säljer direkt till företag!